Monday, September 08, 2008

PARIS

Hello everyone,

This is my first submission for Monday Artday. Hope you enjoy it!
I've used ink and I will be uploading a colored version soon.
More illustrations coming up soon!
Have a good start of the week everyone.
Mamaliga

7 comments:

Kimagu said...

Szia! Örülök, hogy kommenteztél a blogomba, igaz csak ma vettem észre:) Ebből is látszik, hogy mennyire értek ezekhez a dolgokhoz:) Visszatérve, a könyvet preferálom, preferálnám is, de a játékfejlesztés stabilabb és jobban kifizetődőbb. Bár azon is gondolkodtam, hogyha gyerekeim lesznek és mondjuk játékfejlesztésben dolgoznék, akkor mennyire lenne lelkiismeret furdalásom amiatt, hogy éppen egy hentelős horror játék brutálisabbnál brutálisabb dolgait festem, tervezem, rajzolom meg. Egyébként az a hosszú bejegyzésem, amihez írtál, azért is született, mert nem nagyon találok munkát idehaza. Belátom eléggé specifikus, amit csinálok, de ez csak azért van mert azt szeretem. Most próbálom magam egy kicsit továbbművelni, nyitni más stílusok felé is, mert így felfog kopni az állam:D Visszatérve, valóban nem tudnék úgy illusztrálni, mint te. Ehhez teljesen másfajta lelki habitus szükségeltetik. Mostanában próbáltam, vidámabb, lazább, viccesebb rajzfilmesebb dolgokat csinálni, de megmaradtak a skiccfüzetemben, mint ahogy jó sok mindennek az a sorsa, hogy ott ragad, pedig ha foglalkoznék vele, előre vinne. Mellesleg, én szeretem a manuális színes technikákat, de nem csinálnám. Már. Egyszerűen, mert nincsen undo:), másrészről mindig is lassúnak és pepecselőnek tartottam, az akvarellezést nem, de az meg gyakran esetleges. Persze az esetlegesség nem mindenkit zavar, de pl, abban amiben én mozgok ott nem szerencsés. Mellesleg a "Bejgli mező" és a hasonló akvarelles képeid kimondottan tetszenek. Régen nekem is voltak akvarelljeim,de főleg tájképek. Mivel nem tudok jól angolul, így meg is kérdezem, hogy te most itthon élsz? Vagy kint dolgozol valahol?

Anonymous said...

I'd love to know what are you saying, Kimagu..

Kimagu said...

Sorry about the hungaryan comment, but my english language skill is very low, and I don't try to trnaslate this comment:)But the subtance is, I replied Ojni's latest comment, what she leaved to me.

Kimagu said...

Oh now I see the problems. Sorry I don't understand how this blog thing works. So this is an art community? Am I right? And Ojni send me a comment. And I'm silly replied here. Anyway, I thanks for your comment to:)

NANCY LEFKO said...

love it !!!!

Hajnalka Cserháti, Ojni said...

Bravo Mamaliga!!! :)

Josh (musarter) said...

Wow, a win with your first entry. Congratulations.